Levertijd

Op werkdagen voor 15:00 besteld = de dezelfde dag verzonden,  Bestellingen die in het weekend gedaan worden, Worden maandag verzonden

Verzendkosten

Bij bestellingen binnen Nederland betaal je vanaf € 50,- geen verzendkosten. Voor België nemen wij de verzendkosten vanaf € 70,- voor onze rekening.

Onder de € 30,- betaal je € 4,50 - 6,50 aan verzendkosten voor Nederlandse bestellingen. Voor België zijn de verzendkosten (onder de € 70,-) €9,95 .

 

Wil je een of meerdere items terugsturen?

Stuur het item (of de items) binnen veertien dagen na ontvangst terug. Je kan je retour per mail aanmelden. Hebben wij de items ontvangen, storten wij in de meeste gevallen het  bedrag voor de geretourneerde items dezelfde dag terug naar de rekening waar de betaling vandaan is gekomen. Of melden wij de item(s) af bij Klarna

Wij versturen onze pakketten meestal met Postnl, maar het staat je vrij om zelf een aanbieder te zoeken om retour te sturen Retouren gaan naar het adres op de factuur . De retourkosten zijn voor je eigen rekening.

Kan ik ook ruilen voor een andere maat?

Het direct omruilen van een artikel is niet mogelijk. Om een andere maat te ontvangen kun je een nieuwe bestelling plaatsen en het andere item aan ons retourneren.

_________________________________________________________________________________________________________________________________

Levering 

Voor iedere bestelling geldt dat er alleen wordt geleverd na ontvangst van de betaling. Alle bestellingen worden aangeboden op het door u opgegeven afleveradres. Strikiesz en Spijkiesz hanteert zo kort mogelijke levertijden en zal er dan ook alles aan doen de bestelde artikelen zo spoedig mogelijk bij u af te laten leveren. Alle voorradige artikelen zullen binnen 1 tot 5 werkdagen na ontvangst van uw betaling bij u thuis worden afgeleverd,  Afwijkende levertijden worden altijd bij het artikel, of in de winkelwagen vermeld. 

Wanneer het pakket verzonden wordt, ontvangt u van Strikiesz en Spijkiesz een e-mail met daarin de bevestiging van de zending. Aan de gemelde en vermelde leveringstermijnen kunnen geen rechten worden ontleend. Bovendien kunnen de genoemde leveringstermijnen niet leiden tot enige vorm van aansprakelijkheid. Aan het verzenden van de artikelen wordt de grootst mogelijke zorg en aandacht besteed. Al onze producten worden zorgvuldig gecontroleerd en goed verpakt voor verzending. Wij zijn niet aansprakelijk voor vertraging van levertijden welke ontstaan tijdens of voortvloeien uit het vervoer van uw bestelling door de vervoerders. 

Onjuiste bezorging

Bij het plaatsen van uw bestelling dient u zelf zorg te dragen voor de vermelding van het juiste afleveradres. U wordt geacht deze gegevens bij iedere bestelling op juistheid te controleren en ze waar nodig aan te passen. Strikiesz en Spijkiesz kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het bezorgen van de bestelling op een onjuist adres, wanneer dit het gevolg is van typefouten en/of het invullen van onjuiste gegevens door de klant.